Regisztráció
 
 
 

 

Információk

Hogyan működik az oldal?
Az oldalra bárki felteheti saját hírdetését. Ehhez regisztráció szükséges. Az oldalon a hírdetések között bárki szabadon keresgélhet, azonban a hírdetővel a kapcsolatot csak regisztrált felhasználó veheti fel.

Hogyan tölthetem fel a hírdetésem?
Az oldalra regisztráció után a Hírdetés-feladás menüponttal lehet új hírdetést feltenni. Először meg kell nézni, hogy a feltöltendő jegyzet szerepel-e már az adatbázisban. Ha nem, akkor az Egyébre kattintva lehet az új jegyzetet a rendszerve felvenni. Ezután minden adatot ki kell tölteni. Ha a könyv kiadója nem szerepel a Kiadók között, az Egyébre kattintva kell megadni a Kiadót. A többi mező kitöltése értelemszerű.
Ha nem töltesz fel képet egy olyan jegyzethez, ami már szerepel a rendszerben, akkor ha ahhoz már volt kép, az kerül megjelenítésre. Ha töltöttél fel képet, akkor a saját feltöltött képed látszik.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a hírdetővel?
A hírdetőnek a hírdetésénél Kapcsolatfelvétellel lehet üzenetet küldeni. Ekkor a hírdető egy Emailt kap, amelynek feladója Te leszel. A levél szövegét tudod módosítanod, de az elérhetőséged mindenképpen add meg az üzenet szövegében, illetve azt, amelyik jegyzettel kapcsolatban érdeklődsz. Javaslom, hogy az alapértelmezésben megadott üzenetet hagy meg, vagy azt egészítsd ki!

Hogyan tudok keresni az oldalon?
Az oldal bal felső sarkában levő keresés segítségével az összes kar között lehet jegyzetet keresni. Amennyiben valamelyik karra kattintasz, úgy az ahhoz a karhoz tartozó jegyzeteket tudod kilistázni ABC szerint (cím, vagy szerző szerint).

Módosíthatom a hírdetésem?
Igen. A saját hírdetéseidet módosíthatod. A könyv alapadatait nem tudod módosítani, csupán azokat az adatokat, melyek kifejezetten a Te hírdetésedre vonatkozik.

Mit tegyek, ha eladtam a jegyzetem?
Menj a Hírdetés-módosításra, keresd meg a hírdetésed, majd a Megvan még a jegyzet? kérdésre válaszolj nemmel!
     BME Fórum

HolCam weboldalkészítés | Lakberendezés, belsőépítészet | Netvadász